Een nieuw Tiny huis te koop. Wordt dit jouw toekomstige plek? | RTL Nieuws

2021-11-16 15:47:30 By : Ms. Devon zhu

Sanne & Boy kozen het huis van Eddy en zijn team in de tweede aflevering van Tiny House Battle. Dat betekent dat de tiny van Esther's team blijft en op zoek is naar een baasje! Interesse in deze kleine woning? Lees dan verder.

Bij binnenkomst zie je direct het zitgedeelte van de woonkamer en voel je de warme sfeer die ontstaat door het gebruik van een donkere kleur op de muur. Er is een hoekbank en een salontafel met uitzicht op de houtkachel. Aan de zijkant zit ook een raam dat open kan.

Links van de zithoek komt u in de keuken. Er zijn twee L-vormige keukenblokken, waarvan één verrijdbaar. Hierdoor blijft de centrale ruimte open, maar is er voldoende opbergruimte. Ook de planken boven de keukenkasten bieden extra opbergruimte.

Boven de spoelbak en kookplaten bevinden zich twee ramen die geopend kunnen worden voor ventilatie. Om de keuken compleet te maken is hier een redelijke eettafel geplaatst.

De mobiele trap in de keuken leidt naar de vide en de eerste slaapkamer. De slaapruimte is wat krap door de lage hoogte tot aan het dak. Er is echter nog steeds veel ruimte aan het einde van het bed om kleding te plaatsen of een kast te bouwen. 

Achter de keuken komt u in een gang, waar u rechts een kastenwand met planken heeft. Links is een slaapgedeelte voor bv twee kinderen. Deze is af te sluiten met een gordijn. De kamer is ingericht met een hoogslaper en een kinderbed.

Aan de achterkant van het huisje is de badkamer achter een boerderijdeur. De ruimte wordt gefaciliteerd met een composttoilet, doucheruimte en een wastafel met spiegel.

Alle huizen worden uiteindelijk geveild. Lijkt het je ook leuk om mee te doen en als eerste te komen kijken? Schrijf je dan hier in voor de kijkdagen! 

Altijd weten wat er aan de hand is? Download de gratis RTL Nieuws app en blijf op de hoogte.